Klubbens Historie

silkeborg-logo.jpg

Vespa Klub Silkeborgs start i årene ca 1960 – 61 var?

Formand: Peter LaursenDer en del unge vespister, som startede med at mødes på Søtorvet for at kunne nyde at køre i fællesskab, for det var jo både hyggeligere og sjovere. Så man valgte en bestyrelse som bestod af:

Kasser: Carl Åge Knap

Sekretær: Hanne Eskerod

Bestyrelsesmedlem:Gerda Rasmussen

Bestyrelsesmedlem:Knud Hørning Andersen.

Så i august 1961 blev klubben nævnt i Vespa journalen for første gang sammen med Grindsted og Skagen.

Men den 15 marts 1962 på Resturant LA Strada blev klubben indviteret af Vespa forhandler O.Thomsen Virklund som havde
fået Præsidenten for Vespa klub Danmark, Hans Larsen til at vise sit farvelysbilledforedrag med underlægnings musik. Det var
"5 års Eurovespa-kalvakade".

O.Thomsen byder alle på kaffe og derefter valgte man en ny bestyrelse, for det var ikke alle som havde lyst til
Vespa klub Danmark for man syntes at man vidste for lidt og vidste ikke rigtigt hvad det gik ud på og hvad det kostede.

Hilsen Jørgen